O nama

Naša priča


Tvrtka „Rab point“ bavi se iznajmljivanjem bicikala i e-bicikla s potpunom logističkom potporom, servisom bicikala (montaža, popravci, održavanje), organizacijom biciklističkih tura s vodičem na otoku Rabu i organiziranjem vožnje biciklističkim stazama na Velebitu. Naš bike centar nalazi se na predjelu Suha Punta u sklopu hotela „Carolina“ na samo 5 km od grada Raba. Šumoviti poluotok Suha Punta sa prekrasnim šljunčanim i stjenovitim plažama te obližnji poluotok Kalifront sa šumom Dundo idealan je za ljubitelje biciklizma, jer staze u hladu borova vode sve do skrivenih plaža kao i arheoloških ili geoloških nalazišta. Makadamski putevi i staze su idealne za biciklizam budući su namijenjene samo za pješake i bicikliste. Neposredno do našeg bike centra osigurali smo vam besplatan parking za vrijeme najma bicikli."  Nudimo dostavu bicikla do vašeg mjesta, odnosno apartmana, stana, kuće… Nazovite nas telefonom ili putem maila na našoj web stranici unajmite željeni bicikl i navedite mjesto, datum i vrijeme kada želite da Vas vaš bicikl čeka i mi ćemo Vam ga dostaviti, a nakon vožnje ponovo preuzeti. U slučaju kvara, nezgode i sl. naš serviser odmah po pozivu doći će do Vas i pružiti Vam svu potrebnu potporu. Za Vas smo izradili kartu s označenim i opisanim biciklističkim stazama otoka Raba, kako bi ste mogli pronaći idealnu stazu za Vas. 

U ponudi imamo MTB bicikle raznih veličina za odrasle i djecu te sjedalice za vašu djecu.  Naši bicikli su prilagođeni svakome, od povremenih biciklista, do onih koji žele samo razgledavati, pa sve do onih stručnijih i utreniranijih biciklista.

Na našoj stranici upoznajte se sa našom kompletnom ponudom, cjenikom i drugim informacijama vezano za biciklizam na otoku Rabu.

Upoznajte ljepote otoka Raba i njegovu kulturu vozeći se 100 km dugim biciklističkim stazama i uživajte u predivnim krajolicima, vidikovcima i uvalama. 

No, za potpuni doživljaj iznimno je važan i kvalitetan bicikl i bezbrižna vožnja,  a da Vam to osigura tu je „Rab point“.

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.