O nama

Naša priča


Tvrtka „Rab point“ bavi se iznajmljivanjem bicikala i e-bicikla s potpunom logističkom potporom, servisom bicikala (montaža, popravci, održavanje), organizacijom biciklističkih tura s vodičem na otoku Rabu i organiziranjem vožnje biciklističkim stazama na Velebitu. Nudimo dostavu bicikla do vašeg mjesta, odnosno apartmana, stana, kuće… Nazovite nas telefonom ili putem maila na našoj web stranici unajmite željeni bicikl i navedite mjesto, datum i vrijeme kada želite da Vas vaš bicikl čeka i mi ćemo Vam ga dostaviti, a nakon vožnje ponovo preuzeti. U slučaju kvara, nezgode i sl. naš serviser odmah po pozivu doći će do Vas i pružiti Vam svu potrebnu potporu. Za Vas smo izradili kartu s označenim i opisanim biciklističkim stazama otoka Raba, kako bi ste mogli pronaći idealnu stazu za Vas. 

U ponudi imamo MTB bicikle raznih veličina za odrasle i djecu te sjedalice za vašu djecu.  Naši bicikli su prilagođeni svakome, od povremenih biciklista, do onih koji žele samo razgledavati, pa sve do onih stručnijih i utreniranijih biciklista.

Na našoj stranici upoznajte se sa našom kompletnom ponudom, cjenikom i drugim informacijama vezano za biciklizam na otoku Rabu.

Upoznajte ljepote otoka Raba i njegovu kulturu vozeći se 100 km dugim biciklističkim stazama i uživajte u predivnim krajolicima, vidikovcima i uvalama. 

No, za potpuni doživljaj iznimno je važan i kvalitetan bicikl i bezbrižna vožnja,  a da Vam to osigura tu je „Rab point“.

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.